Novi Sad
16.09.2015.
08:37 > 08:45
Izgradnja nove zgrade Hitne pomoći trebalo bi da počne do kraja godine.
  • Sofija

    18.09.2015 13:42
    Rasteretiti hitnu
    Pohvalna vest.Hitna se mora rasteretiti od nepotrebnih kucnih poseta i cuvanja socijalnog mira,kako bi brzo bili tu i pomogli kad treba.Kucno lecenje preispitati kao sluzbu,najbolje pitati korisnike njihovih usluga.Lekare opste medicine vratiti na teren-u kucne posete kod svojih teze pokretnih pacijenata,mnogo je efikasnije.Neka svako radi svoj posao i svima dobro-posebno pacijentima.
  • 16.09.2015 11:00
    Novom Sadu je neophodna moderno opremljena zgrada hitne pomoći i to pozdravljam.

    Međutim strepim, koliko će košati izgradnja jedne takve zgrade, počev od ugrađivanja u nameštene tendere, do izvodjača radova koji je u dilu sa strankom na vlasti, preko firme koja će opremati zgradu, koja je u rodu sa nekim iz vlasti....
    A sve to moraju da plate građani.



Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna